Збірна України повернулася на рідну землю!

06.04.2021

Важливе

Новини

alt

Наприкінці минулого тижня добіг кінця передсезонний збір в Аланії, де працювала переважна більшість українських триатлетів.

У ніч з 3-го на 4-те квітня до Києва прибули майже всі наші спортсмени, які впродовж зими та першого місяця весни готувалися до сезону в Туреччині. Вже найближчими вихідними більшість з них виступлять на першому офіційному старті сезону – відкритому чемпіонаті України з триатлону в приміщеннях, який має відбутися у Львові 9-11 квітня.

Очікується, що 6-го квітня в Україну з Вірменії також повернеться група Георгія Драгуляна, яка другу частину збору провела у високогір’ї Кавказу. Також відомо, що найсильніша триатлетка України Юлія Єлістратова залишилася в Туреччині, де продовжить підготовку до Олімпійських Ігор. А першим стартом, де ми зможемо побачити приму українського триатлону, стане етап Кубка Європи в іспанському місті Мелілья, запланований на 18-те квітня.

Крім Єлістратової, на старт першого для нас міжнародного турніру в сезоні вийдуть також українці Віталій Воронцов, Маргарита Крилова та Марина Кирик.