Софія Прийма завойовує бронзу чемпіонату Європи U-23!

27.09.2021

Важливе

Новини

alt

В італійському містечку Андало відбулася континентальна першість з крос-триатлону і крос-дуатлону – одного з найулюбленіших різновидів триатлону для українки Софії Прийми, яка має в своєму активі цілу низку міжнародних титулів та перемог саме в кросових дисциплінах.

Для Софії Прийми цей сезон є одним з найбільш результативних на внутрішній арені, однак до цілої низки золотих медалей чемпіонатів України сезону 2021, львів’янка додала ще й нагороду міжнародного зразка! В категорії U23 з крос-дуатлону, що включає етап бігу, велогонки та потім ще один етап бігу, наша 23-річна спортсменка завоювала третє місце.

«Це був один із найтяжчих стартів у моїй спортивній кар’єрі, – прокоментувала в соціальній мережі Instagram результати свого виступу Софія Прийма. – 8 км по італійських горах, 28 км вело з набором 1000 м і 4 км знову по тих же італійських горах».

У заліку Elite Women на чемпіонаті Європи з крос-дуатлону Софія Прийма стала 9-ю. А вже за два дні по тому на континентальній першості з крос-триатлону Прийма посіла 6-ту позицію в категорії U-23 та 15-ту в змаганні групи Elite. На початку вересня Софія Прийма в рідному Львові стала володаркою Кубка України на суперспринтерській дистанції й таким чином у 2021 році перемогла на всіх внутрішніх турнірах, в яких брала участь.