Сергія Лисова рекомендовано на посаду старшого тренера резерву

26.01.2022

Важливе

Новини

alt

Ще в грудні минулого року Тренерська Рада ФТУ ухвалила рішення затвердити Сергія Лисова на посаді старшого тренера штатної команди Національної збірної України з триатлону (резерв), а вже у 2022 році Президія також одностайно ухвалила це рішення.

«Я відправив усі необхідні документи в Міністерство молоді та спорту, тепер чекаю на виклик безпосередньо в Міністерство для захисту своєї програми, для затвердження моєї кандидатури вже безпосередньо на посаді старшого тренера. Так, я хотів цього призначення і вже на багатьох зборах де-факто виконував функції старшого тренера і працював не лише з командою Дніпропетровської області.

Мені це цікаво і я бачу перспективу в своїй роботі. Проте, варто зазначити що це перспектива не завтрашнього дня, не одного року і навіть не двох – на все потрібен час та розуміння. Я дуже розраховую на підтримку Федерації триатлону України. Тому що будь-яка програма в одній лише теорії, яка не має під собою практичного підґрунтя, навряд чи може бути реалізована», – зазначив багаторічний наставник Дніпропетровської області та віце-президент ФТУ.

Додамо, що наприкінці 2021 року Міністерство молоді та спорту затвердило на посаді старшого тренера головної команди країни з триатлону Кирила Кривоноса.