ОФІЦІЙНО. Кирило Кривонос – старший тренер Національної збірної України з триатлону!

09.01.2022

Важливе

Новини

alt

З 1 січня 2022 року відомий тренер та функціонер де-юре прийняв повноваження наставника головної триатлонної команди країни.

Нагадаємо, що кандидатуру Кирила Кривоноса ще заздалегідь підтримали левовою часткою голосів Керівного складу Федерації триатлону України. А наприкінці минулого року Кирило Дмитрович успішно пройшов профільну кваліфікаційну комісію при Міністерстві молоді та спорту, яка рекомендувала затвердити його на посаді старшого тренера Національної збірної України з триатлону.

«Для мене 2022 рік розпочався з нової посади, я приступив до виконання своїх обов’язків. Намагатимуся , щоб триатлон в Україні мав сталу позитивну динаміку розвитку, а українські атлети показали якомога вищі результати на міжнародній арені. Для популяризації триатлону головним завданням є реалізація спільного курсу – здобуття  як мінімум однієї олімпійської ліцензії на 2024 рік. Особливу увагу приділятимемо спортсменам найближчого резерву, та забезпеченню їхнього безболісного переходу на ТОП-рівень», – чітко декларував свою позицію Кирило Кривонос.

Нагадаємо, що упродовж багатьох років Кирило Кривонос був одним з головних двигунів розвитку триатлону в Південно-Східному регіоні України, очолював регіональну Федерацію триатлону в Запорізькій області, а починаючи з листопада 2020 року Кирило Дмитрович увійшов до Керівного складу Федерації триатлону України. У статусі віце-президента ФТУ Кривонос зокрема відповідав і продовжує відповідати за напрямок розвитку дитячого спорту, в тому числі серії Всеукраїнських змагань «Дитяча триатлонна Ліга».

*Підписуйтесь на Instagram Федерації триатлону України! Найсвіжіші новини, цікаві факти з історії українського триатлону @triathlon_ua
https://www.instagram.com/triathlon_ua/