Богдан Михалусь – новий президент ФТУ!

28.12.2022

Важливе

Клуби

Новини

Паратриатлон

alt

За підсумками позачергової Конференції, яка відбулася у Львові й мала на меті визначити ім’я нового керманича Федерації триатлону України, перемогу з істотним відривом здобув Богдан Михалусь.

Нагадаємо, що впродовж тривалого періоду часу Богдан Михалусь обіймав посаду віце-президента ФТУ та є одним з головних локомотивів розвитку нашого виду спорту на Заході України. Також відзначимо, що новий президент ФТУ є одним з найуспішніших триатлетів своєї епохи! Тривалий період часу Михалусь виступав і проживав в США, де в тому числі в 1995 році потрапив до ТОП-16 гавайського Гранд-фіналу серії змагань IRONMAN.

Вже в статусі спортивного функціонера, одним з його дітищ стала традиційна внутрішня першість, яку щороку проводять у Львові та його передмісті.

Напередодні виборів президента ФТУ, Михалусь в компанії головного тренера Національної збірної України з паратриатлону Романа Короля зустрівся з міністром молоді та спорту України і водночас президентом НОК Вадимом Гутцайтом. За підсумками цього візиту сторонами було окреслено плани на найближче майбутнє та олімпійський цикл загалом.

Додамо, що другим претендентом на посаду очільника Федерації триатлону України був віце-президент ФТУ Андрій Половко.

Богдан Михалусь обійматиме свою посаду впродовж двох найближчих років – сезону 2023-2024.