Богдан Михалусь зустрівся з міністром спорту України

15.12.2022

Важливе

Клуби

Новини

Паратриатлон

alt

Напередодні позачергової Конференції віце-президент ФТУ зустрівся з очільником профільного відомства та водночас новообраним президентом Національного олімпійського комітету Вадимом Гутцайтом.

Високу державну установу Богдан Михалусь відвідав у компанії головного тренера Національної збірної України з паратриатлону Романа Короля. За їхніми словами, Вадим Гутцайт прекрасно обізнаний про стан справ в українському триатлоні та готовий зробити все від себе залежне для того, щоб наш вид спорту не лише повернув собі втрачені позиції – а й динамічно розвивався та був представлений українськими атлетами на найближчих Олімпійських та Паралімпійських Іграх!

Нагадаємо, що впродовж тривалого періоду часу Богдан Михалусь обіймає посаду віце-президента ФТУ та є одним з головних локомотивів розвитку нашого виду спорту на Заході України. Одним з його дітищ є традиційна внутрішня першість, яку щороку проводять у Львові та його передмісті.

Новий час та нові реалії створюють абсолютно інші, нові виклики! Нагадаємо, що чинний керманич ФТУ Юрій Горобець за власним бажанням подав заяву про дострокове припинення власних повноважень, яку ще 29 вересня було затверджено Президією ФТУ.

Ім’я його наступника ми дізнаємося вже 18 грудня за підсумкам позачергової Конференції у Львові. Станом на зараз свої амбіції чітко окреслили поданням відповідних заяв двоє функціонерів ФТУ – Богдан Михалусь та Андрій Половко.

Нагадаємо, що наступного президента Федерації триатлону України буде обрано на період двох років – сезону 2023-2024.