Зимовий чемпіонат України з триатлону (акватлону)

31.01.2024

Новини

alt

Не встиг завершитись сезон триатлону у Львові, як місто знову приймає змагання національного рівня. Змагальний рік відкрили молодші групи, серед яких є представники основного складу збірної, кандидати і резерв українського триатлону.

Серед юніорів у басейні домінував Юрій Тютюнник та Крістіна Білоусова. Представник Полтави не залишив шансів суперникам і у біговій дисципліні. А Крістіна вимушена була скласти конкуренцію представницям основного складу збірної України. Єва Сорока зі Львова та Софія Бондаренко із Полтави розіграли перемогу, залишивши представниці Дніпра третє місце. Призові місця серед юніорів посіли полтавець Владислав Микитенко та Максим Несват із Черкас.

Серед дівчат поза конкуренцією Сорока Дана зі Львова, а друге місце у Горб Дарини із Полтави. Обидва лідера представляють резервний склад збірної. Третє місце посідає Тетяна Раєва із міста Суми.

Серед юнаків кращій результат на першому етапі показав сумчанин Тимур Прокопішин. На бігу він поступився лідерам, але зачепився за подіум. Адамов Арсен із Полтави обходить Тимура, але поступається перемогою члену резервного складу збірної України Іллі Гончарук, який увозить золоту нагороду до Житомира.

Традиційно група кадетів була наймасовішою, а вирішальними стали саме 2000 метрів у біговому манежі. Гонку виграв Ігор Кирилович, а другим став Данило Умінський. Обидва представляють Житомир. А третє місце дістається господареві змагань, представнику Львова, Маркіяну Гарматію.

У кадеток конкуренцію лідерам склала Адель Шманова з Одеси. Новий лідер групи був недосяжний у воді та фінішував із лідерами у манежі. Призерами стали представниці резервного складу Олександра Бороніна із Житомира та Марченко Аміна із Черкас.

Ми хочемо виразити щирі слова подяки нашим спонсорам: ГрінЕра Україна, Елементал Холдінг, Театр пива Правда, Три Леви, Міністерство Дверей, Регно, Радимо, Білка, Ала Возгоменчук та керівництву НСБ ЛВС Міністерства Оборони України. Ми вдячні за вашу відданість розвитку триатлону та ваш вклад в наш спільний успіх!

Паралельно пройшов І-й етап всеукраїнських змагань з триатлону (акватлону) “Дитяча Ліга” та відкритий кубок СК “Три Леви” для дітей віком 2016 р.н., 2017 р.н. і молодші. Головний спонсор змагань ЗСУ. Партнерами змагань стали “Arena”, Мережа ресторанів “1708 Pizza di Napoli” і підпиємець Тарас Лисик – мережа магазинів “Малятко”. Огляд змагань буде опублікован на сайті Дитячої Ліги.

Результати змагань