Збірна України продовжує збір у Туреччині

14.12.2021

Важливе

Новини

alt

За вже звичною традицією, перші номери нашої основної команди проводять підготовчі збори в Аланії.

Станом на зараз, у таборі команди працюють Віталій Воронцов, Марина Кирик, Софія Прийма, Лілія Барановська, Сергій Курочкін та Ксенія Левковська.

Також тренери збірних команд своїх регіонів проводять збори на місцях або в інших країнах. До слова, збірна Донецької області під керівництвом Георгія Драгуляна станом на зараз перебуває на підготовчому зборі у високогір’ї Вірменії. Українські триатлети нині працюють в рамках підготовчого періоду і мають відповідні завдання – закладати базу, такий собі функціональний фундамент на прийдешній сезон.

«Я не можу сказати, що ми працюємо на максимумі й витримуємо якісь титанічні навантаження, – розповідає Марина Кирик. – Атмосфера всередині колективу є невимушеною, дружньою, можна сказати «лайтовою». Всі один одного давно й добре знають, тому працюємо на зборі в задоволення!».

За попереднім планом, з першого збору команда повернеться до України 21 грудня. Атлети матимуть можливість зустріти Різдвяні свята в колі своїх родин, після чого знову відбудуть на збори за кордон.