Відкритий чемпіонат України на довгій дистанції. АНОНС

28.08.2021

Важливе

Клуби

Новини

alt

29 серпня 2021 року в івент-резиденції «Парк Сухолуччя» на Київському морі відбудеться відкритий чемпіонат України з триатлону на довгій дистанції 70.3/140.6, який входить в національну серію SUBARU TRIATMAN SERIES.

Турнір пройде за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Федерації триатлону України.

Останнім часом триатлон та залізна дистанція стають все більш популярними у світі. Багато наших спортсменів аматорів приймають участь у змаганнях в різних країнах. Багато представників бізнесу та шоу-бізнесу долають залізну дистанцію.

Організатори серії київський клуб TRIATMAN та івент-агенція MAZING EVENT разом із титульним партнером SUBARU UKRAINE створюють в Україні гідну альтернативу закордонним стартам. Перегони серії цього літа у Чорноморську та Вишгороді запам’яталися спортсменам та їхнім уболівальникам високим рівнем організації та неймовірною атмосферою свята спорту. Завершальні змагання серії обіцяють стати найяскравішим стартом сезону!

Через карантинні обмеження в усьому світі для багатьох спортсменів старт в Україні став єдиною можливістю пройти залізну дистанцію. До Сухолуччя їдуть учасники з Казахстану, Білорусі, Ізраїлю та навіть із США. Статус Чемпіонату України та присутність на дистанції професійних спортсменів задає високу планку та вимагає особливої відповідальності від учасників.

Старт відбудеться в івент-резиденції «Парк Сухолуччя». На учасників чекають ідеальні траси для встановлення індивідуальних рекордів, а на вболівальників – автентична природа, доповнена комфортом, щоб кожен відчув затишок та насолодився дозвіллям. Це буде справжнє свято для всієї родини.

SUBARU TRIATMAN SERIES – серія аматорських та професійних змагань з триатлону на різні дистанції.

Триатлон (триборство) – це видовищні мультиспортивні перегони. Щоб дістатися фінішу, учасник має за лімітований час пройти один за одним три етапи: плавання, велоетап та біг. Це дійсно залізні люди!

Змагання 70.3/140.6 SUBARU TRIATMAN SERIES відбудуться за наступними дистанціями:

140.6: плавання – 3800 м, велоетап – 180 км, біг – 42,195 км.

70.3: плавання – 1900 м, велоетап – 90 км, біг – 21,097 км.

Для любителів командних перегонів є можливість зібрати естафетну команду та подолати ці дистанції разом.

Старт пiдтримали: Vodafon, Sheriff, Вода.UA, ARENA, Saucony, Велопланета, Footbalance, тVOя лабораторія, EasyFit, Motohelp, Online.ua, Lantmännen та АХА.

Але й це ще не все! Окремим заліком у рамках заходу проводиться старт з плавання ARENA CUP TRIATMAN SWIM за обраними дистанціями – 3800 м або 1900 м, Естафета Мікс – 3х250 м.

Запрошуємо ЗМІ та всіх бажаючих підтримати учасників 70.3/140.6 SUBARU TRIATMAN SERIES.

Пам’ятайте про карантинні заходи безпеки. Використовуйте маски, дотримуйтесь безпечної дистанції та отримуйте задоволення від видовищної події.

Початок о 8:00.

Нагородження переможців о 15:00 та 20:00.

Старт та фініш – івент-резиденція «Парк Сухолуччя».

Вхід на територію парку платний.

Деталі:

+380 (67) 447 22 50

info@triatman.com

https://www.facebook.com/subaru.triatman.series

ЗУСТРІНЕМОСЬ у Сухолуччі 29.08.2021!