Важливе оголошення від Федерації Триатлону України

03.12.2023

Важливе

Новини

alt

Шановні учасники та прихильники триатлону!

Ми хочемо повідомити вас про прийняття рішень щодо порушень антидопінгових правил деяких наших спортсменів. Згідно з Всесвітнім антидопінговим кодексом, були прийняті наступні рішення:

1. Єлістратова Юля:

Дискваліфікація до 05.06.2026.
Після закінчення дискваліфікації, Юля може брати участь у місцевих змаганнях, за винятком триатлону, за умови, що ці змагання не дають можливості кваліфікуватися на національний або міжнародний рівень.

2. Меньшиков Іван:

Тимчасове відсторонення до винесення остаточного рішення по дискваліфікації.
Відсутність права брати участь у будь-яких змаганнях чи інших діяльностях, санкціонованих або організованих стороною-підписантом або її членами, а також у міжнародних або національних змаганнях. Виняток становлять спеціальні антидопінгові освітні або реабілітаційні програми.

3. Заборона для тренерів:

Всім тренерам обов’язково до кінця 2023 року пройти курси Adel (“Тренери високопродуктивної освітньої програми (УКРАЇНСЬКА)”), та AntyDoping курси (для участі в міжнародних стартах).
Відсутність сертифікатів призведе до заборони на включення тренерів в офіційну делегацію на міжнародні змагання.
Ці рішення призначені для забезпечення чесності та справедливості у нашому спортивному середовищі. Звертаємося до всіх спортсменів та тренерів з розумінням та визнанням важливості дотримання антидопінгових норм для збереження честі та великого духу спорту.

З повагою,
Президент Федерації Триатлону України

Рішення Федерація Триатлону України від 25 листопада 2023 року

Всесвітній антидопінговий кодекс