У Львові в тестовому режимі відбудеться Комітет з розвитку триатлону при ФТУ

02.12.2021

Важливе

Новини

alt

На звітній Конференції Федерації триатлону України, яка відбулася минулими вихідними на території заміської столичної олімпійської бази в Конча-Заспі, було вирішено створити Комітет з розвитку триатлону при ФТУ.

За попередніми домовленостями, цей дорадчий орган не матиме якогось офіційного статусу, однак покликаний розробити та впровадити реальні механізми з розвитку триатлону за напрямками.

«Проголошених ініціатив є дуже багато, але повсякчас одними розмовами все й закінчується… Тому всі учасники Керуючого складу ФТУ матимуть можливість не лише пропонувати ідеї, а я й розробляти та впроваджувати реальні механізми для їхнього втілення. Станом на зараз, Комітет з розвитку не існує ані на папері, ані як структура – це лише договір про наміри. Який, в тім, у перспективі може перерости в такий собі умовний місточок «від сказаного до зробленого», – конкретизував таку ініціативу генеральний секретар ФТУ Едуард Панарін.

Перша робоча група Комітету в тестовому режимі має відбутися переддень зимового чемпіонату України з акватлону, який 18-20 грудня відбудеться у Львові. Учасники мають зафіксувати вихідний стан українського триатлону станом на зараз, провести умовний аудит роботи в осередках, оголосити ідеї за напрямками. Також у Львові учасники мають запропонувати структуру самого Комітету, створити підкомітети з відповідальними керівниками, тощо.