#РЕТРО. Володимир Полікарпенко

02.02.2022

Важливе

Новини

alt

За якістю результату, йому підкорилися найвищі досягнення в історії українського триатлону – низка міжнародних подіумів та 15-те місце на Олімпійських Іграх!

Та й взагалі, на початку 2000-х саме визначення «триатлон» в нашій державі було тісно пов’язане з Володимиром Полікарпенком – атлетом, який впродовж тривалого періоду часу входив у світовий ТОП, має у власному активі цілу низку перемог на Кубках світу та інших міжнародних змаганнях різного «калібру». Цьогоріч влітку Володимирові виповниться 50 років! А міжнародну кар’єру українець Полікарпенко закінчив усього лише 5 років тому, виступаючи на міжнародних змаганнях серед вікових груп. Саме легендарний український атлет є героєм нашої традиційної рубрики #РЕТРО. За свою багату професійну кар’єру Володимир Полікарпенко взяв участь у 97-ми міжнародних стартах, в який здобув 36 нагород різного ґатунку, 8 – з яких золоті!

*Підписуйтесь на Instagram Федерації триатлону України! Найсвіжіші новини, цікаві факти з історії українського триатлону @triathlon_ua

 https://www.instagram.com/triathlon_ua/