Переможці та призери відкритого чемпіонату України на довгій дистанції

01.09.2021

Важливе

Клуби

Новини

alt

29 серпня 2021 року в івент-резиденції «Парк Сухолуччя» на Київському морі відбувся відкритий чемпіонат України з триатлону на довгій дистанції 70.3/140.6, завершальний турнір цього року національної серії SUBARU TRIATMAN SERIES.

Організатори змагань, київський клуб TRIATMAN та івент-агенція MAZING EVENT, разом із титульним партнером SUBARU UKRAINE цього року вже провели два старти у рамках серії на різні дистанції у Чорноморську та Вишгороді.

За словами комерційного директора SUBARU UKRAINE Дмитра Бабича, ми – вже не просто SUBARU TRIATMAN SERIES, а SUBARU TRIATMAN FAMILY! Це дійсно велика родина, адже загальна кількість учасників у Сухолуччі досягла 350 осіб, які з’їхалися не лише з різних куточків України, а й з Казахстану, Білорусі та Ізраїлю.

Перегони видалися дійсно видовищними та яскравими, але вже традиційно для серії, не обійшлося без сюрпризів погоди. Цього разу спортсменів повної дистанції зустріли сильний дощ та гроза. Важким був і водний етап – висота хвиль була майже морською. Проте й ці перешкоди не завадили «залізним людям» дістатися фінішу.

Перше місце на дистанції 140.6 серед жінок завоювала Тетяна Заведюк, першість cеред чоловіків здобув Олександр Кодак. На дистанції 70.3 серед професіоналів перші місця розділили майстер спорту Єлизавета Дяченко та майстер спорту міжнародного класу Дмитро Маляр. На дистанції 70.3 серед аматорів перше місце серед жінок отримала Оксана Швед, серед чоловіків – Олександр Хадико. У естафеті TRIATMAN RELAY 140.6 перші місця – за командами Triatman та Sheriff Team, а у TRIATMAN RELAY 70.3 – за клубами «Планета Спорт», «Основи бігу» та SIS Ukraine. У рамках старту 70.3/140.6 було відзначено переможців запливу ARENA CUP. TRIATMAN SWIM: Наталію Мацупко та Микиту Бондара на дистанції 3800 м, Валерію Хохол та Дмитра Черкасова на дистанції 1900 м.

Повні результати стартів за посиланням: https://my.raceresult.com/170189/results.

Новинкою цього року став дитячий забіг маленьких уболівальників, що викликав бурхливі емоції як у дітей, так і в дорослих. Організатори старту клуб TRIATMAN та івент-агенція MAZING дякують всім учасникам за величезну підтримку впродовж серії та пообіцяли багато сюрпризів та приємних вражень для любителів спорту та вболівальників наступного року.

Традиційно змагання відбулися за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Федерації триатлону України.

Старт пiдтримали: генеральний партнер Vodafon, Sheriff, Вода.UA, ARENA, Saucony, Footbalance, Велопланета, тVOя лабораторія, EasyFit, Motohelp, Online.ua, Lantmännen та АХА.

До зустрічі у 2022!

Деталі:

info@triatman.com
https://www.facebook.com/subaru.triatman.series