Маргарита Крилова перемогла на чемпіонаті Вірменії з плавання!

29.03.2021

Важливе

Новини

alt

Група триатлетів, яка нині під керівництвом Георгія Драгуляна готується до сезону у високогір’ї Кавказу, взяла участь у національному чемпіонаті Вірменії з плавання.

Одразу ж зазначимо, що внутрішня першість не мала статусу відкритої, тому результати українських триатлетів до загального заліку не зараховувалися. Менше з тим, рішенням тренерського корпусу в рамках підготовки до сезону та контрольного тренування четверо українських атлетів виступили на дистанції 800 метрів кролем – і не просто виступили, а й продемонстрували свій високий клас!

Так, де-факто в змаганні жінок на дистанції 800 метрів рівних не знайшлося українці Маргариті Криловій. У чоловічих змаганнях третій час показав Мирон Бойко, одразу за них на 4-му місці фінішував Іван Меньшиков, а на 5-й позиції – Кирило Бойко.

Чемпіонат Вірменії з плавання відбувся в Єревані, а на змаганнях зокрема були присутніми генеральний секретар Федерації плавання Вірменії Ваган Мхітарян та головний тренер збірної Арман Ваанян.

Додамо, що за попереднім планом група триатлетів під керівництвом Георгія Драгуляна має повернутися в Україну 6 квітня, і вже 9-11 квітня виступити на чемпіонаті України з триатлону в приміщеннях у Львові.