Ліцензію триатлета можна буде отримати в середині лютого

18.01.2021

Важливе

Клуби

Новини

alt

За словами генерального секретаря Федерації триатлону України Едуарда Панаріна, нині в самому розпалі триває робота над затвердженням концепції змагань серед аматорів, у тому числі й питання ліцензування.

Нагадаємо, за попередньою домовленістю між Федерацією триатлону України та цілою низкою організаторів змагань, у сезоні 2021 очікується започаткування аматорської Ліги триатлону з єдиною системою ліцензування, набору залікових балів та підрахунку рейтингів. За словами генерального секретаря ФТУ, ліцензію триатлета бажаючі матимуть нагоду оформити вже в середині лютого.

«Спільно з прес-службою ФТУ та підрядними організаціями, ми активно працюємо над модернізацією нашого офіційного сайту. Робота триває, можна сказати вона у самому розпалі й невдовзі ми зможемо побачити та оцінити результати. Я щодня приймаю дзвінки із запитами щодо ліцензій триатлетів, і це не може не тішити! Для прозорого та оперативного оформлення таких ліцензій, ми готуємо спеціальну форму для внесення персональних даних на нашому сайті, будемо максимально автоматизовувати й спрощувати цей процес. Точної дати назвати не можу, але окреслю – дані для ліцензії триатлета можна буде заповнити на нашому сайті вже в середині лютого, після чого отримати й саму ліценнзію», – наголосив Едуард Панарін.

Додамо, що сезон великого триатлону в Україні стартуватиме у Львові 9-го квітня відкритим чемпіонатом України з триатлону в приміщеннях. А вже за тиждень по тому, 17 квітня відбудеться і перший санкціонований ФТУ старт для аматорів – DUATHLON KHM CUP-1 у місті Хмельницькому. До слова, цими змаганнями регіон дебютує в орбіті Федерації триатлону України! Загалом, упродовж року Хмельницький прийматиме одразу п’ять турнірів для аматорів.

З повним календарем змагань для аматорів на 2021-й рік, що містить у собі станом на зараз 23 старти, Ви можете ознайомитися на офіційному сайті ФТУ в розділі АМАТОРИ/КАЛЕНДАР.

*Календар та інформація щодо кожного старту окремо будуть доповнюватися.