Кирила Кривоноса рекомендовано до затвердження на посаді старшого тренера збірної України

04.12.2021

Важливе

Новини

alt

На зміну багаторічному керманичу головної триатлонної команди країни Едуарду Панаріну, який очолював тренерський корпус упродовж більш як десяти років, з високою долею ймовірності буде затверджено віце-президента ФТУ і наставника збірної Запорізької області Кирила Дмитровича Кривоноса.

Кандидатуру чинного наставника збірної команди Запорізької області ще заздалегідь підтримали левовою часткою голосів Керівного складу Федерації триатлону України. А нещодавно Кирило Кривонос успішно пройшов профільну кваліфікаційну комісію при Міністерстві молоді та спорту, яка рекомендувала затвердити його кандидатуру на посаді старшого тренера Національної збірної України з триатлону.

Очікується, що контракт з Міністерством молоді та спорту України Кирило Кривонос має підписати вже наприкінці грудня 2021 року.

Упродовж багатьох років Кирило Кривонос був одним з головних двигунів розвитку триатлону в Південно-Східному регіоні України, очолював регіональну Федерацію триатлону в Запорізькій області, а починаючи з листопада 2020 року Кирило Дмитрович увійшов до Керівного складу Федерації триатлону України. У статусі віце-президента ФТУ Кривонос зокрема відповідав за напрямок розвитку дитячого спорту, в тому числі серії Всеукраїнських змагань Дитяча триатлонна Ліга.