Ксенія Левковська повертається до збірної України!

10.12.2021

Важливе

Новини

alt

Після тривалого періоду перемовин, одна з найсильніших триатлеток Східної Європи знову виступатиме під прапорами нашої команди.

Як повідомив генеральний секретар Федерації триатлону України Едуард Панарін, всі юридичні аспекти вже владнано і Ксенія Левковська вже включилася в підготовку до сезону в таборі збірної України.

Нагадаємо, що вихованка харківської школи триатлону, починаючи з 2014 року разом з інших українцем Ростиславом Пєвцовим, виступала за збірну Азербайджану, в складі якої досягла певних успіхів. Так, станом на зараз у послужному списку Левковської є 88 міжнародних стартів, 11 подіумів та 3 перемоги. А найбільш визначними досягненнями в кар’єрі Ксенії можна вважати дві срібні медалі на Перших Пляжних Іграх у Катарі (особистий залік та змішана естафета).

Станом на зараз, Ксенія Левковська посідає найвищі позиції міжнародних рейтингів серед усіх триатлеток збірної України. Зокрема, в турнірній таблиці World Triathlon Rankings за грудень 2021 року Левковська посідає 83 позицію.

Невдовзі ми опублікуємо ексклюзивне інтерв’ю з Ксенією Левковською, тож слідкуйте за оновленнями!