Компанія Elemental Holding стала спонсором Федерації триатлону України

19.04.2023

Важливе

Новини

alt

Компанія Elemental Holding (EH), міжнародний гігант з переробки рідкоземельних елементів, оголошує про підписання тристоронньої спонсорської угоди з Польською асоціацією триатлону (PolTri) та Федерацією триатлону України (ФТУ). Угода охоплює 2023-2024 роки і передбачає, що Elemental Holding буде щорічно перераховувати 20 000 євро на користь ФТУ.

Кошти, надані Elemental Holding, будуть використані для фінансування поїздок українських спортсменів на змагання з триатлону, а також для підтримки їхньої підготовки до Олімпійських ігор 2024 року в Парижі. У свою чергу, EH отримає титул спонсора ФТУ, а федерація буде висвітлювати партнерство з EH на своїх новинних каналах.

Павел Ярський, генеральний директор Elemental Holding, сказав “Ми пишаємося тим, що підтримуємо розвиток триатлону в Україні. Для нас це ще один крок у популяризації здорового способу життя та фізичної активності. Як екологічна компанія, ми чудово розуміємо цінність підтримки спорту, який сприяє гармонії між людиною та природою. Допомога українським спортсменам також має людський вимір і відсилає нас до ідеї “олімпійського миру”, відомої з давніх часів”.

Богдан Михалусь, президент Федерації триатлону України, додав: “Ми вдячні компанії Elemental Holding за прихильність до розвитку триатлону в Україні. Фінансування, надане EH, дозволить нашим спортсменам брати участь у міжнародних змаганнях, що, безумовно, призведе до зростання досягнень та успіхів наших спортсменів. Підтримка компанії також має для нас символічний вимір і підкреслює прагнення до миру та єдності між народами через спорт”.

Угода про співпрацю з EH, PolTri та UFT є важливим кроком на шляху до розвитку триатлону в Україні та зміцнення позицій Elemental Holding як соціально відповідальної компанії, яка прагне захищати навколишнє середовище та пропагувати здоровий спосіб життя. Підтримуючи українських спортсменів, EH також робить свій внесок в олімпійські ідеали, які завжди сприяли миру та міжнародному співробітництву.

Олімпійське триатлон – це мультидисциплінарний вид спорту, що поєднує в собі плавання, велоспорт та біг. Спортсмени змагаються в цих трьох дисциплінах одна за одною, без перерви.

Elemental Holding – міжнародна компанія, що спеціалізується на переробці рідкісних металів і видобутку сировини з електротехнічних відходів. Працює на ринках Європи, Азії та Північної Америки. Компанія вже багато років бере участь у розвитку спорту в Польщі, як професійного, так і аматорського. З 2013 року вона є титульним спонсором Elemental Triathlon Olsztyn, а з 2015 року підтримує серію змагань з триатлону Elemental Tri Series. На початку 2023 року Elemental Holding розпочав співпрацю з Робертом Вільковецьким, багаторазовим призером чемпіонатів Польщі з плавання, віце-чемпіоном Європи 2022 року з триатлону на дистанції Ironman та рекордсменом Польщі на дистанціях Ironman та Half Ironman.

Холдинг Elemental вже багато років є партнером Польської асоціації триатлону, а Павел Ярський поєднує посаду президента EH та PolTri.