Дві сотні українців виступлять на IRONMAN 70.3 Turkey 2021

29.10.2021

Важливе

Клуби

Новини

alt

В заключний день жовтня в турецькому місті Белек відбудеться завершальний у сезоні великий міжнародний старт IRONMAN 70.3 Turkey. До Туреччини вирушив представницький десант української команди, серед них – чимало знайомих нашій триатлонній спільноті людей.

Закриття триатлонного сезону для українських спортсменів-аматорів традиційно відбувається на старті IRONMAN 70.3 Turkey, – дякувати, станом на зараз протиепідеміологічні заходи в Туреччині роблять цей старт можливим, тож майже дві сотні українців зареєструвалися і вже посилено готуються до недільного випробування.

Цього року IRONMAN 70.3 Turkey зібрав понад 2500 учасників. Цікаво, що вперше на цей старт у якості  спортсмена-аматора вийде наш прославлений десятиразовий переможець турнірів серії IRONMAN Віктор Земцев. Також у змаганнях своїх вікових категорій братимуть участь президент Федерації триатлону України Юрій Горобець, віце-президент ФТУ Андрій Половко та майже всі найсильніші спортсмени-аматори України.

За словами Володимира Ніколаєва, який перебуває в Белеку в якості тренера, траса IRONMAN 70.3 Turkey є максимально швидкісною, добре підходить для встановлення особистих рекордів. Також на цьому старті можна відібратись на IRONMAN 70.3 World Championship 2022.

Додамо, що станом на зараз температура води в Середземному морі, де й відбуватиметься плавальний сегмент, становить майже 23 градуси за Цельсієм. Температура повітря – 26 градусів. І хоча умови для атлетів є максимально комфортними, – за деякими прогнозами, саме в день старту є висока ймовірність дощу.

Офіційний сайт змагань: ironman.com/im703-turkey

Вболіваймо за наших!