Чемпіонат України з триатлону (кросового дуатлону) у вікових групах

23.10.2023

Новини

alt

20-21 жовтня у Львові відбувся Національний чемпіонат з крос-дуатлону серед вікових груп. Традиційно мультиспортивні змагання проводились для еліти та юніорів. Крос-дуатлон став другою подією після дуатлону в Боянах, де також взяли участь молодші групи.
Еліта та юніори подолали 3 км бігового етапу, 12 км велокросу та 1,5 км фінального бігового етапу. Для юнаків, дівчат, кадетів та молодших юнаків відстань складала менше: 1,5 км бігу, 5 км велосипеда та 750 м фінального бігового етапу.
Софія Прийма зі Львова та Денис Рижий із Черкас стали чемпіонами України з крос-дуатлону. Софія лідер України у світовому рейтингу з кросу, а Денис був призером серед юніорів на національному першісті. Призерами стали львів’янки Дар’я Трач та Татяна Давиденко, а серед чоловіків Володимир Шерстов із Черкас та Остап Гев’як зі Львова. Володимир і Остап стали кращими серед юніорів а трете місце посів Юрій Лучко зі Львова.

Серед юнаків та дівчат перемогли Іван Животков із Черкас та Дана Сорока зі Львова. Призерами стали Артем Криворучко з Черкас і Маркіян Гарматій зі Львова, а серед дівчат Єва Кубрак зі Львова і Поліна Набаткіна з Черкас.
Серед кадетів перемогли Іван Животков та Дана Сорока. А Маркіян Гарматій та Ярослав Бесага зі Львова, разом їз Євою Кубрак призери в цій віковій групі.

Серед молодших дівчат виступала Єва Возгоменчук зі Львова, а серед молодших юнаків переміг Кирило Таранок зі Львова. На подіумі також львів’яни Борис Голодюк і Тимофій Кочанець. Наймолодшим учасником змагань став Матвій Катарин 2014 року народження.

На нагороджені пройшла ще одна важлива подія. При підтримці спонсорів, новий велосипед було вручено Софії Бондаренко. Федерація триатлону України вдячна Сергію Панченко за відданість у розвиток триатлону та вклад в спільний успіх.

Результати